Tuote- ja palveluvalikoima

Stockmann tarjoaa asiakkailleen vastuullisia ostoskokemuksia sekä tietoa vastuullisista vaihtoehdoista. Stockmannin tavoitteena on inspiroida asiakkaita vastuullisilla vaihtoehdoilla ja tarjota myös palveluita, jotka tukevat tätä tavoitetta. Stockmannin omien merkkiemme osalta kiinnitämme erityistä huomiota hankintaketjumme vastuullisuuteen, läpinäkyvyyteen ja jäljitettävyyteen. 

Mallistoissa hyödynnetään laadukkaita, vastuullisemmin tuotettuja materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja huoltoa. Stockmannin omien tuotteiden suunnittelussa huomioidaan asiakaslähtöisyyden ja laadukkaiden materiaalien lisäksi muun muassa materiaalitehokkuus, tuotteen huoltaminen ja korjattavuus sekä kierrätettävyys.  

Panostamme tuotteiden elinkaaren pidentämiseen muun muassa korjaus-, pesula- ja suutaripalveluilla sekä henkilökohtaisella muotipalvelulla asiakkaan oman kestävän tyylin luomiseksi. 

Omat merkit tarjoavat vastuullisia vaihtoehtoja 

Stockmannin omien merkkien mallistot tarjoavat vastuullisia vaihtoehtoja pukeutumiseen. Ekologisista materiaaleista on tietoa vaatteissa, ja osana kestävää kehitystä kasvatamme ekologisen lyocellin ja luomupuuvillan osuutta mallistoissa.  

Puolueeton Design from Finland -toimikunta on myöntänyt Stockmannin omille merkeille Design from Finland -tunnuksen kertomaan korkeatasoisesta kotimaisesta osaamisesta ja laadukkaasta muotoilusta. Kotimaisen alkuperän lisäksi myöntämisperusteina ovat myös yrityksen investoinnit suomalaiseen muotoiluun. Lue Design from Finland -tunnuksesta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

materiaalivalinnat

Jokaiseen käytettyyn materiaaliin liittyy omat haasteensa. Valitsemme tuotteiden materiaalit tarkoin niiden käyttötarkoitusta ajatellen, sillä materiaalivalinnat vaikuttavat sekä ihmisiin että ympäristöön.