Tietoa konsernista

Lindex Group on kansainvälinen kaikkikanavainen vähittäiskaupan konserni, jolla on kaksi divisioonaa: Lindex ja Stockmann. Lindex on globaali muotiyhtiö, jonka tarkoitus on voimaannuttaa ja inspiroida naisia. Se on Pohjoismaiden markkinajohtaja alusvaatteissa ja vastuullisuuden edelläkävijä. Stockmann on laadukkaiden brändien tavaratalo Suomessa sekä Baltiassa. Sen tarkoitus on olla hyvän elämän markkinapaikka.

Vuonna 2023 Lindex-konsernin liikevaihto oli 951,7 miljoonaa euroa ja sillä oli noin 5 800 työntekijää.

konsernin vuosi 2023 lukuina

  • 2 divisioonaa – Lindex ja Stockmann
  • 8 tavarataloa
  • Noin 440 muotimyymälää
  • Toimintaa 18 maassa
  • Oikaistu liiketulos 80,0 miljoonaa euroa vuonna 2023
  • Noin 5 800 työntekijää

Konsernin muodostavat kaksi divisioonaa

Kuvituskuva, jossa kuusi naista kävelee jonossa

Lindex

Lindex on Euroopan johtavia muotiyrityksiä. Lindexillä on noin 440 muotimyymälää 18 maassa sekä verkkokauppa 34 maassa. Lindexin valikoimaan kuuluu naisten ja lasten pukeutumista, alusvaatteita ja kosmetiikkaa.

Kuvituskuva, jossa astioita pöydässä ja kahden ihmisen kädet

Stockmann

Stockmann on kaikkikanavainen premium-vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muotia, kosmetiikkaa ja kodintuotteita. Stockmannilla on kahdeksan tavarataloa sekä verkkokauppa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Konsernin henkilöstö

Lindex-konserni työllisti vuonna 2023 noin 5 800 henkilöä. Heistä 29 % työskenteli Stockmann-divisioonassa ja 69 % Lindex-divisioonassa. Lisäksi henkilöstöä työskentelee ostokonttoreissa.

Lindex-konsernin henkilöstöstä työskentelee Ruotsissa noin kolmannes ja Suomessa kolmannes. Muissa maissa työskentelee kaikista konsernin työntekijöistä noin kolmannes. Konsernin työsuhteista suurin osa (84 %) on vakituisia työsuhteita.

Lindex-konserni varmistaa työntekijöiden tasapuolisen ja reilun kohtelun.

Kuvituskuva, jossa kaksi seisovaa ihmistä pitää toisaan kädestä

töihin meille

Tervetuloa töihin divisiooniimme: Lindexiin ja Stockmanniin! Tutustu konsernimme uramahdollisuuksiin.