Nainen ruskeassa paidassa

Asiakkaiden sydämissä vuodesta 1862

Lindex Group on kansainvälinen ja kaikkikanavainen vähittäiskauppayhtiö, jonka divisioonat ovat Lindex ja Stockmann. Laadukas muoti on konsernin keskeisin tuoteryhmä, ja se tarjoaa myös inspiroivia kosmetiikan ja kodintuotteiden ostoksia.

Tutustu konserniin

Lindex-konsernin kahdella divisioonalla on 8 tavarataloa ja noin 440 muotimyymälää 18 maassa. Konserni työllisti vuonna 2023 noin 5 800 henkilöä.

Kaksi divisioonaa

Lindex-divisioona

Lindex on Euroopan johtavia muotiyrityksiä. Lindexillä on noin 440 muotimyymälää 18 maassa sekä verkkokauppa 34 maassa. Lindexin valikoimaan kuuluu naisten ja lasten pukeutumista, alusvaatteita ja kosmetiikkaa.

Stockmann-divisioona

Stockmann on monikanavainen vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muotia, kosmetiikkaa ja kodintuotteita. Stockmannilla on kahdeksan tavarataloa sekä verkkokauppa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Kuvituskuva jossa lehti ja pohjapiirros

Strategia

Lindex-konsernin divisioonat jakavat näkemyksen siitä, että asiakaskeskeisyys, kaikkikanavaisuus ja vahvat brändit ovat strategisia avaintekijöitä tulevaisuuden kasvun rakentamisessa.

VASTUULLISUUS

Konsernimme tavoitteena on kuulua alamme johtaviin kestävän kehityksen toimijoihin. Molemmilla divisioonilla on kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet.  Vastuullisuus on osa päivittäistä johtamista ja kattaa siten koko liiketoiminnan arvoketjun. Parannamme toimintaamme jatkuvasti.

Konsernin johto

Johtoryhmä

Lindex-konsernin johtoryhmään kuuluu neljä jäsentä. Yhtiön toimitusjohtajana toimii 12.5.2023 alkaen Susanne Ehnbåge.

Hallitus

Lindex-konsernin hallitukseen kuuluu vähintään viisi ja enintään yhdeksän jäsentä, jotka valitaan vuodeksi kerrallaan. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Sari Pohjonen.